Direktlänk till inlägg 17 mars 2008
Påsksallad med lax och ägg
5 ägg
3 cm pepparrot
1 dl crème fraiche
1 ask babyspenat
1 avokado
100 g färskrökt lax, helst i bit
2 msk rostade solrosfrön
3 msk citron-olivolja
Svartpeppar
Gör så här:
1. Hårdkoka äggen men försök få gulan lite krämig. Dela äggen i halvor. Skala och riv pepparroten. Blanda med crème fraichen men spara lite pepparrot till garnering.
2. Skölj spenaten och låt rinna av.
3. Kärna ur och skala avokadon. Skär fruktköttet i bitar.
4. Skär laxen i 10 bitar.
5. Ställ ut ägghalvorna på en tallrik, lägg en laxbit på varje halva och klicka på crème fraiche.
6. Lägg upp spenat och avokado runt om ägghalvorna.
7. Strö över solrosfrön och riven pepparrot. Ringla över
citron-olivoljan och mal över lite svartpeppar.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|