Direktlänk till inlägg 16 mars 2008
Punschsill
1 burk urvattnad inläggningssill,
ca 420g (3-4 filéer)
Sås:
1 röd lök, finhackad
2 msk hackad dill
1 msk strösocker
1 tsk stötta kryddnejlikor
1 tsk stötta kryddpepparkorn
1/2 dl ketchup
1/4 dl majonnäs
1/4-1/2 dl torr punsch
Skölj filéerna i kallt vatten och låt rinna av.
Skär i centimeter stora bitar.
Blanda såsen men spara lite lök och dill till garnering.
Vänd ner sillbitarna och låt dem dra ett dygn innan servering.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|