Direktlänk till inlägg 13 mars 2008
Kaviar ring
10 blad gelatin
150 gr majonnäs
1½ dl creme fraiche
200 gr skalade räkor
150 gr röd kaviar
nymalen svartpeppar
2 äggvitor
Till garnering : dill ,räkor
Lägg gelatinet i blöt i 5 min låt smälta i vattenbad
och därefter svalna utan att stelna
Rör ihop majo och creme f.
Hacka räkorna grovt och blanda med kaviar
Blanda ,,,smaka av med lite svartpeppar
Vispa äggvitorna till hårt skum
Blanda gelatinet med kaviar röran ,,blanda sist i äggvitan
Häll upp i en sockerkaksform ställ i kylen ca 1 dygn och låt stelna
Doppa hastigt i hett vatten för att den ska lossa från formen
GARNERA
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|