Direktlänk till inlägg 9 mars 2008
Gravad röding på löjromsknäcke
200 g gravad röding eller lax, i skivor
4 mandelpotatisar
50 g löjrom
1 dl crème fraiche
2 msk smör
1 knippe dill
2 msk gräslök, fint hackad
1 rödlök, fint skivad
1 skiva knäckebröd
Gör så här:
1. Skala och koka mandelpotatisarna i 10–12 minuter.
2. Mosa potatisarna fint med en gaffel och tillsätt lite smör.
3. Smaksätt med salt och vitpeppar.
4. Smöra knäcke-brödet efter tycke och smak.
5. Lägg på den gravade fisken.
6. Klicka sedan på mandelpotatismoset, crème fraiche, löjrom och garnera med rödlök och gräslök.
7. Servera hela knäckebrödet eller bryt i mindre bitar.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|