Direktlänk till inlägg 2 mars 2008
Grillade kycklingspett med färgglad cous-cous sallad
4 portioner
Ingredienser
1 förp Kronfågel Innerfiléer med spett
5 dl cous-cous
Smör till stekning
1 grön squash i kvartar
1 röd paprika i mindre bitar
1/2 strimlad purjolök
150 g lätt förvällda sockerärter
Salt och peppar
Dressing
1 msk citronpeppar
2-3 tsk vitvinsvinäger
3 msk olja
Saft av en citron
Tillagning
Rör samman dressingen och blanda med den nykokta cous-cousen. Fräs squash, paprika och purjolök lätt i smör. Krydda med salt och peppar. Blanda grönsakerna med cous-cousen.
Grilla kycklinginnerfiléerna på spett enligt anv. på förpackningen. Servera cous-coussalladen med nygrillade kycklingspett.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|