Direktlänk till inlägg 1 mars 2008
Chicken Carribean
Skala och hacka lökarna. Hetta upp oljan i stekpannan. Fräs lök och curry i cirka 5 minuter tills löken blivit mjuk. Skär filéerma i 1 cm tjocka skivor och låt dem bli genomstekta i pannan, cirka 10 minuter. Tillsätt buljong, kokosmjölk och kryddor. Koka upp och låt sedan sjuda ca 20 minuter tills såsen har tjocknat. Koka riset enligt instruktionerna men tillsätt inget salt. Lägg upp riset på ett serveringsfat och lägg upp grytan ovanpå. Strö över gräslöken.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|