Direktlänk till inlägg 27 februari 2008
Asiatiska piroger
8 portioner/stycken
Tina smördegsplattorna i ca 15 minuter.
Sätt ugnen på 250°C.
Skär kycklingfiléerna i tunna strimlor. Skölj och strimla purjolöken. Smält matfettet och fräs upp kyckling och lök.
Kavla ut smördegsplattorna något. Dela varje platta i 3–4 trianglar.
Blanda samman kyckling, lök, ris, crème fraiche, kryddor samt honung. Fördela fyllningen på smördegstriangeln. Vik och pressa samman de öppna sidorna med en gaffel.
Pensla knytena med ett uppvispat ägg och strö över lite sesamfrö
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||||
|