Direktlänk till inlägg 14 februari 2008
Skagenröra
500 g oskalade räkor
4 crabfishstavar
2 hårdkokta ägg
1 burk Kesella
1 burk creme fraiche
2 msk majonnäs
2 tsk senap
2 msk vitt vin
2 msk hackad dill
1 liten rödlök
salt
peppar
till garnering
citron, dillvippa och några hela skalade räkor
Skala räkorna och skär dem och crabfishen i bitar. Skala och hacka äggen. Hacka rödlöken riktigt fint. Blanda Kesella, cremefraiche, senap, dill, rödlök, salt . Rör ner äggen, räkorna och crabfishen. Låt stå kallt minst ett par timmar innan servering.
Servera på rostat bröd , avocado, crustader eller som fyllning i bakad potatis.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||||
|