Direktlänk till inlägg 12 februari 2008
Pinnbröd
2,5 dl mjöl
1 tesked bakpulver
0,5 tesked salt
1 dl vatten
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt vatten. Knåda degen. Om det
känns kladdigt ta i mer mjöl. Rulla degen till en lång smalsträng som viras
i spiral runt en skalad pinne. Grädda över glöden tills den är gyllenbrun
och släpper lätt från pinnen.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||||
|