Direktlänk till inlägg 11 februari 2008
Italiensk tonfisksås
4 port
1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
2 msk olja, gärna olivolja
1 burk krossade tomater, ca 400 g
1 litet lagerblad
½ tsk italiensk salladskrydda
1 burk tonfisk i vatten ca 175 g
12 -15 pimentofyllda oliver
Hacka löken, skiva vitlöken och låt löken svettas i oljan.
Sätt till tomatkross och lagerblad och låt koka häftigt utan lock i cirka 5 minuter.
Sätt till salladskrydda samt tonfisk (utan spad) som först delats i mindre bitar.
Koka såsen i någon minut och rör därefter ner halverade oliver.
Smaka av och blanda med nykokt väl avrunnen pasta. Servera med riven ost.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||||
|