Direktlänk till inlägg 7 februari 2008
Pasta med gorgonzolasås
Ingredienser
300 g tagliatelle
Sås:
2 ½ dl matlagningsgrädde
1 gul lök, liten,
finhackad 200 gr gorgonzola
svartpeppar
Koka tagliatellen enligt anvisning på förpackningen. Koka upp grädden med löken. Smula ner osten och låt den smälta på svag värme. Lägg upp pastan i värmd serveringsskål, häll över såsen, blanda och mal över lite svartpeppar.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||||
|