Direktlänk till inlägg 12 april 2008
Gorgonzolaspäckad fläskfilé
Ingredienser
500g färsk fläskfile
75 g gorgonzola
2-3 st schalottenlökar
200 g champinjoner
1 dl vitt vin
3 dl vispgrädde
Tillagning
Skär fläskfilén i tjocka skivor och banka ut dem något. Gör ett snitt i ì sidan och stoppa in
bitar av gorgonzola. Peppra och stek dem fint till ì de är nästan klara. Salta på köttet i
stekpannan. I en annan panna smälter Ni finhacka lök i lite smör. Skiva ì champinjonerna och
låt dem fräsa med. Salta och peppra. Häll på vinet. ì Späd med grädde och låt småputtra några
minuter tills såsen tjocknar ì något. Häll över champinjonsåsen i fläskfilépannan och låt allt
puttra ì någon minut. Smaka av. Garnera med bladpersilja och servera direkt ur ì pannan. Ev.
kan såsen redas med 1 msk margarin 1 msk mjöl.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 | 25 |
26 | 27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|