Direktlänk till inlägg 27 januari 2008
Äppelchutney 1 kg äpplen
2 stora gula lökar
2 tomater
1 dl russin
2 vitlöksklyftor
Lag:
1 dl äppelcidervinäger
1 dl farinsocker
½-1 tsk grillkrydda
Atamon
Skala äpplena ta bort kärnhuset och skär i klyftor.
Skala och skiva löken
Skålla och skala tomaterna skär dom i klyftor
Skala och skiva vitlöken
Koka upp lagen, lägg i frukt grönsaker och russin
Koka sakta under lock ca 45-60 min
Tag av locket koka ytterligare 10 min eller tills den tjocknat
häll i atamon
Häll upp i varma burkar ,sätt på lock ,förvaras svalt
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|