Direktlänk till inlägg 26 januari 2008
CajungrytaIngredienser 8 port 350-400 g kokta kräftstjärtar
2 chorizokorvar
ca 800 g pumpa
4 gula lökar
1 msk smör
1-2 tsk chilipeppar
1 tsk salt
8 dl hemkokta vita bönor eller
2 burkar, à 400 g
2 burkar hela tomater, à 400 g
4 dl lätt crème fraiche
färsk timjan
Gör så här Skär korven i skivor och pumpan i tärningar. Skala och klyfta löken. Fräs allt i smör i en gryta. Tillsätt peppar, salt, bönor, tomater med spad och crème fraiche. Låt allt koka några minuter. Rör i kräftstjärtarna. Strö över timjan. Servera med vitt bröd och sallad.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|