Direktlänk till inlägg 12 juni 2008
Fisk och skaldjurspanna
Ingredienser 4 port
400 g vit fiskfilé
310 g Arla Köket skagenpanna
100 g skalade räkor (250 g med skal)
Gör så här
Skär fisken i bitar.
Häll grädden och smakpastan i en panna.
Rör om och låt koka 1 min.
Lägg i fisken och låt sjuda i såsen ca 2 min.
Tillsätt räkorna.
Servera med kokt ris.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | 7 | 8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|