Direktlänk till inlägg 18 juni 2013
Grava lax
Ca 1 kg laxsida benfri
½ dl salt gärna grovt
½ dl strösocker
Ca 10-15 krossade vitpepparkorn
Dill
Blanda salt socker och peppar
Klappa in blandningen på både kött och skinnsidan
Lägg på dill mellan och på utsidan
Förvaras i kylskåp
Vänd morgon och kväll i ca 3 dagar
Ta bort dillen och låt ligga och torka en stund innan du skär upp i tunna skivor
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|