Direktlänk till inlägg 16 november 2008
Spenatlasagne
3-4 morötter
2 purjolökar
3 lökar
5-6 kulor Frusen spenat,
1 burk kokosmjölk
½ buljongtärning
1-2 dl vatten
2,5 cm riven ingefära
Salt och peppar
lasagneplattor
Olivolja
Bechamelsås
Mjölk
smör
vetemjöl
Rensa grönsakerna och skär dem i mindre bitar. Stek grönsakerna i olivolja och tillsätt därefter kokosmjölk, spenat, vatten och kryddor. Smaka av med en buljongtärning. Varva lasagneplattor och spenat i en ugnsfast form och strö över riven ost eller bechamelsås. Gräddas på 200 grader i ca 20 minuter.
Mjuk pepparkaka i långpanna 5 ½ dl fil 6 ½ dl strösocker 9 dl vetemjöl 1 msk bikarbonat 1 påse pepparkakskryddor 250 gr smält avsvalnat smör 1 dl lingon/lingonsylt Smör och ströbröd till långpannan Rör i hop fil och socker tillsätt ...
Spännande Det här ser jag fram mot !! http://www.sundbox.se/?kid=61KC7 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|